Obálka - Anotace - Mapa

19.09.2014 15:51

 

První ze šesti částí fantasy knihy Dravčí Oko.

 

 

OBÁLKA

 

 

 

ANOTACE

 

Jedné letní noci je malá Meonik unesena ze svého domova a nikdo netuší, proč. Po několika letech v zajetí pod přísným dohledem věžnitele - bytosti podobné obrovskému orlu se schopnostmi, nad kterými se ježí vlasy - ji už opouští naděje i chuť do života. Ovšem ve chvíli, kdy se objeví nový zajatec, se vše mění. Edvid obrací naruby život jí i jejím třem kamarádkám a všichni se pouštějí do většího nebezpečí, než si dokážou představit.

Opravdu je šance na útěk? A pokud ano, jak mo velká?

 

 

Klasický fantasy román plný magie, intrik, hledání odpovědí, odhodlání a nelehkých rozhodnutí, kde se nedá rozeznat spojenec od nepřítele a na každém kroku se lze spoléhat na sebe a nejbližší přátele.

A nebo ani na ty ne?

 

 

    Meonik se rozklepala ruka s mečem. Její dvě kamarádky byly zřejmě přesvědčené, že osoba před nimi je nepřítel. Kde ale byla potom pravá Elmah?

    "Na co sakra ještě čekáš?" štěkla po ní Zajma. "Dělej, zabij tu věc!"

    Meonik přistoupila k osobě, která ji zranila a přitiskla jí meč na prsa. "Kde je Elmah?" Když se jí žádné odpovědi nedostalo, přitlačila ještě víc, až přes plášť začaly prosakovat kapky lepkavé tekutiny. "Kde - je?!" zahřměla.

    "Meonik!"

 

 

MAPA

 


 

 

Pár informací k obálce:

Došlo k malému přejmenování, o kterém jsem už dlouho přemýšlela, ovšem nemůžu bohužel zaručit, že je konečné :D Jedná se tady ale pořád o stejný příběh Oko Nuveina, aby nedocházelo ke zmatkům :)

* autor obálky: Dominika Vaňková

* obrázek stvořen ze zdrojů na: https://www.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=sad