Obálka - Anotace - Mapa

19.09.2014 21:01

 

 

První ze tří částí fantasy knihy Dravčí Oko.

 

 

OBÁLKA

 

 

 

ANOTACE

 

Jedné letní noci je malá Meonik unesena ze svého domova a nikdo netuší, proč. Po několika letech v zajetí pod přísným dohledem věžnitele - bytosti podobné obrovskému orlu se schopnostmi, nad kterými se ježí vlasy - ji už opouští naděje i chuť do života. Ovšem ve chvíli, kdy se objeví nový zajatec, se vše mění. Edvid obrací naruby život jí i jejím třem kamarádkám a všichni se pouštějí do většího nebezpečí, než si dokážou představit.

Opravdu je šance na útěk? A pokud ano, jak moc velká?

 

 

Klasický fantasy román plný magie, intrik, hledání odpovědí, odhodlání a nelehkých rozhodnutí, kde se nedá rozeznat spojenec od nepřítele a na každém kroku se lze spoléhat na sebe a nejbližší přátele.

A nebo ani na ty ne?

 

 

      Meonik se opatrně skrčila pro svůj meč, který předtím upustila, ale když zbraň pozvedla, roztřásla se jí ruka. Její dvě kamarádky byly očividně přesvědčené, že osoba před nimi je nepřítel. Kde potom ale byla pravá Elmah?
       „Na co sakra ještě čekáš?!“ štěkla po ní Zajma. „Dělej, zabij tu věc!“
      Meonik přistoupila k obklíčené osobě a přitiskla jí meč na prsa. „Kde je Elmah?“ zeptala se, ale žádné odpovědi se jí nedostalo a tak přitlačila ještě víc, až přes šaty začaly prosakovat kapky lepkavé tekutiny. „KDE JE?!“ zahřměla.
      „Meonik!“

 

 

MAPA